Lectii de vioara

HOME

chitaraCURSURI

GRUPE

LOCATII

ORAR

TARIFE

MEDIA

CONTACT

CURSURILE DE INITIERE

 

Isi propun sa formeze si sa dezvolte copiilor capacitati specifice de perceptie artistica, abilitati de exprimare prin limbaj specializat prin muzica, miscare, expresivitate corporala, exprimare artistica ce caracterizeaza actul spectacular.

Echipa de specialisti, formata din profesori experimentati din scolile de muzica bucurestene, alaturi de mai tinerii lor colegi, studenti sau tineri absolventi ai facultailor de profil artistic si ai Conservatorului de Muzica, ce practica atat latura educationala a artei cat si cea practica, scenica, vor aplica metodele adecvate fiecarui nivel de varsta sau pregatire pentru a trezi celor mai mici dintre cursanti interesul catre arte, nevoia de frumos si mai ales libertatea de a se exprima in maniera artistica de la cea mai frageda varsta, prin practicarea nemijlocita a muzicii, dansului a spectacolului in ansamblul sau.


Astfel se incurajeaza creativitatea si totodata sunt dezvaluite elemente ale limbajelor specifice artelor pe care le-au ales initial parintii lor si in final ei insisi.
In cursul de educatie muzicala se accentueaza latura interpretarii vocale/sau instrumentale a cantecelor specifice fiecarei varste, propuse de profesori din repertoriul romanesc dar si din cel universal.


Totodata copii se vor putea bucura de cele mai bune auditii muzicale, prezentate in formule atractive ( audio-vizuale), care sa contribuie la formarea culturii lor artistice.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Home ׀ Cursuri ׀ Grupe ׀ Locatii ׀ Orar ׀ Tarife ׀ Contact ׀ Pian ׀ Chitara ׀ Vioara ׀ Canto ׀ Foto ׀

2012 - 2019 MusicAcademy.ro