HOME

CURSURI

GRUPE

LOCATII

ORAR

TARIFE

MEDIA

CONTACT

       CURSURILE PENTRU AVANSATI

Se adreseaza copiilor de varste mai mari si celor care au dobandit deprinderile si abilitatile necesare unei baze firesti a exprimarii artistice.

La acest nivel, imbinarea pregatirii individuale cu cea de grup isi propune stimularea unui spirit de competitivitate bazat exclusiv pe performanta si dublat de propriile inclinatii individuale. Tinerii cursanti isi pot contura astfel aspiratiile, pasiunea si cretivitatea in acele segmente ale artei in care se regasesc cel mai bine si unde talentul nativ dublat de perseverenta le permit cel mai bine afirmarea.

            In acest modul se contureaza cu mai multa pregnanta cunoasterea elementelor de limbaj specific ( de ex, scrierea si intelegerea muzicii, prin citirea unei partituri muzicale, dezvoltarea rimului sau aplicarea nuantelor in interpretare, in functie de caracteristicile lucrarilor din repertoriu si stilul compozitorului, inclusiv prin familiarizarea cu regulile, caracteristicile si creatiile reprezentative ale marilor epoci artistice: baroc, clasicism, romantism, muzica nationala romaneasca, etc.).

            Este momentul in care cursantii incep sa se familiarizeze cu scena, sustinand mici spectacole pentru care s-au pregatit impreuna cu echipa de profesionisti ce colaboreaza la reusita instruirii lor artistice.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Home ׀ Cursuri ׀ Grupe ׀ Locatii ׀ Orar ׀ Tarife ׀ Contact ׀ Pian ׀ Chitara ׀ Vioara ׀ Canto ׀ Foto ׀

2012 - 2019 MusicAcademy.ro