HOME

CURSURI

GRUPE

LOCATII

ORAR

TARIFE

MEDIA

CONTACT

 

Fondator al Academiei de Muzica pentru copii este Doamna Prof Doctor Doina-Paron Floristean avand o formare si o experienta de specialitate ce curpinde:

  Doctor in muzica, Universitatea de muzica Bucuresti, 2008
  Masterat in estetica spectacolului, Academia de Teatru Bucuresti 1996
  Licentiat al Academiei de Teatru si film, Bucuresti, sectia Teatrologie (1990-1994)
  Licentiat al Conservatorului George Enescu, Iasi, sectia Muzicologie,pian secundar (1976-1980)
  Prezenta in Lexiconul de specialitate (Lexiconul muzicienilor din Romania )

Muzicolog si profesor, a absolvit Conservatorul din Iași, secția muzicologie si Academia de teatru si film din Bucuresti, sectia teatrologie, cu masterat in estetica spectacolului. In anul 2008 a obtinut Doctoratul in Muzica. Profesor la Colegiul National de muzica George Enescu din Bucuresti din 1980 pana in prezent, cadru didactic asociat la UNATC Bucuresti (1996-2002), lector universitar dr. la Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir din Bucuresti. Membru al UCMR si membru al biroului subsectiei Didactica (din 2006), este autor de programe didactice pentru disciplinele de specialitate din invatamantul de arta, membru in Comisia Nationala Arte din Ministerul Invatamantului, expert I la CNEE, profesor metodist, formator la nivel national, sef catedra Studii teoretice (1992-1996) si Pian Complementar (din 2011) la Colegiul National de muzica George Enescu, organizator a numeroase spectacole si concursuri,  realizator de emisiuni muzicale (Radio) autor de cronica muzicala si studii muzicologice.

Cartea „Muzicieni romani la Schola Cantorum din Paris” Ed Muzicala, Bucuresti, 2010  a obtinut premiul Uniunii Compozitorilor si muzicologilor (sectiunea  didactica) pentru anul 2010 ( decernat in februarie 2011)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Home ׀ Cursuri ׀ Grupe ׀ Locatii ׀ Orar ׀ Tarife ׀ Contact ׀ Pian ׀ Chitara ׀ Vioara ׀ Muzical ׀ Foto ׀

© 2012 musicacademy.ro