lectii de pian, lectii de chitara, vioara si cursuri de canto

HOME

CURSURI

GRUPE

LOCATII

ORAR

TARIFE

MEDIA

CONTACT

LECTII DE EDUCATIE MUZICALA SI ARTE ALE SPECTACOLULUI PENTRU COPII

 

Inscrieri la cursuri de muzica pentru copii : lectii de pian, cursuri de chitara, vioara si canto

 

In cazul in care sunteti pasionat de muzica sau aveti copii ce isi doresc sa desluseasca tainele instrumentelor muzicale Academia de Muzica pentru copii este locul ideal unde muzica poate deveni pasiune si parte din dezvoltarea si educatia copiilor.

Lectiile de instrument impreuna cu cele de educatie muzicala si arte al spectacolului asigura o baza de cultura aparte si extindere a ariei de interes si de perceptie atat de necesare copiilor in dezvoltarea lor catre lume si viata, prin practicarea nemijlocita a muzicii, dansului sau spectacolului in ansamblul sau.

 

Despre lectiile de pian, chitara, canto sau vioara pentru copii :

Insusirea unor deprinderi de auditie muzicala si dezvoltarea auzului muzical melodic, armonic si polifonic fac parte din programa noastra. Cursantii vor dobandi o atitudine pozitive fata de creatiile muzicale de calitate ca si capacitatea de exprimare a propriilor aprecieri fata de muzica audiata sau interpretata

Tinerii cursanti prin lectii de muzica isi pot contura aspiratiile, pasiunea si cretivitatea in acele segmente ale artei interpretative in care se regasesc cel mai bine si unde talentul nativ dublat de perseverenta le permit cel mai bine afirmarea.

La Music Academy se ajunge usor din zona de Nord, Bucuresti sector 1

Va asteptam cu incredere !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Home ׀ Cursuri ׀ Grupe ׀ Locatii ׀ Orar ׀ Tarife ׀ Contact ׀ Pian ׀ Chitara ׀ Vioara ׀ Foto ׀

2012 - 2019 MusicAcademy.ro