HOME

CURSURI

GRUPE

LOCATII

ORAR

TARIFE

MEDIA

CONTACT 

Partenerii Academiei de Muzica pentru copii

www.cursuripentrucopii.ro, site-ul
cu peste 8.000 de parinti abonati la newsletter.


Magazinul Jucarii Joey va pune la dispozitie o gama larga de jucarii, precum si multe alte articole care pot fi folosite cu incredere pentru a eficientiza cresterea si dezvoltarea copilului dumneavoastra. Noi vedem viitorul nostru si al intregii societati in copii nostri, astfel consideram foarte important educatia, confortul si siguranta lor. Speram, ca cu ajutorul produselor noastre vom putea crea un mediu ideal pentru o multime de copii, care astfel vor putea ajunge la maturitate in cele mai bune conditii posibile.
 


Pe pagina-copiilor.ro gasiti de la suzete, biberoane, scaune de masa pentru copii si alte articole de servit masa, sterlizatoare si incalzitoare de biberoane pana la carucioare, scaune auto, leagane si balansoare, patuturi si mobilier pentru camera copilului dumneavoastra. Nu lipsesc nici jocurile si jucariile, premergatoarele, hamurile de mers, tricicletele si masinutele, bucucletele si rolele chiar si pentru cele mai pretentioase gusturi. Baia copilului poate deveni o adevarata placere gasindu-i cele mai potrivite prosoape, cadite, produse de igiena, jucarii si carti pentru baie. Termometrele, umidificatoarele, interfoanele si lampile de veghe vor face ca somnul bebelusului sa fie cat mai linistit.


Jucariidevis.ro : Este unic importator si distribuitor in Romania pentru jucariile LASER PEGS - Kit-uri de constructie cu lumini. Astfel magazinul " Jucarii de vis "vă oferă o gamă largă de jocuri şi jucării pentru toate vârstele, vă garantează calitatea acestora si va pune la dispozitie o echipa de profesionisti

Jucariile contribuie la formarea şi educaţia copilului. Educatia copiilor poate fi modelata, intr-o mare masura, prin calitatea si tipul jocurilor si jucariilor utilizate. Cele peste 15.000 de produse comercializate sunt destinate construirii si dezvoltarii oricareia din laturile inteligentei copilului.          


Hainute.ro – peste 2000 de produse exclusiv noi de firma pentru copii cu livrare rapida din in stoc.


Mikidutza Toyz - Pentru Zambetul Copilului Tau!
Site de vanzari diferite jucarii si jocuri pentru copii de toate varstele!


 

MacMacKIDS.RO este locul in care gasiti raspunsurile la intrebarile voastre incepand cu perioada de contraceptie si pana la perioada adolescentei, cand va confruntati cu „schimbarile" din viata copiilor vostri. 

Mac Mac KIDS - site-ul copiilor fericiti si al parintilor linistiti!


Baneasa Kids Club este clubul celor mai isteti, dinamici si creativi copii. In fiecare luna, pentru micutii cu varste cuprinse intre 4 si 10 ani, sunt organizate evenimente si intalniri speciale, de la diverse workshop-uri, spectacole si petreceri pana la vizite la muzee si teatre. I


  

   Site-ul outletcopii.ro este un magazin on-line care ofera spre vanzare haine pentru copii cu varste cuprinse intre 0-14ani, atat pentru fete cat si pentru baieti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Home ׀ Cursuri ׀ Grupe ׀ Locatii ׀ Orar ׀ Tarife ׀ Contact ׀ Pian ׀ Chitara ׀ Vioara ׀ Muzical ׀ Foto ׀

© 2012 - 2019 MusicAcademy.ro