Lectii de chitara

HOME

CURSURI

GRUPE

LOCATII

ORAR

TARIFE

MEDIA

CONTACT

 

Lectii de chitara pentru copii si adulti

 

lectii de chitaraLectiile de chitara pot fi individuale sau pe grupe de varsta si in functie de nivelul de pregatire al fiecaruia, fie incepatori sau avansati.

Urmand cursuri de chitara clasica se incurajeaza creativitatea, se dezvolta copiilor multiple abilitati, se formeaza deprinderi specifice muzicii si totodata sunt dezvaluite elemente ale limbajelor artelor.

Lectii de chitara la nivel de initiere, ce competente specifice se vor dezvolta ?

● Familiarizarea cu instrumentul muzical
● Insusirea unor deprinderi elementare corecte interpretative pentru chitara
● Dezvoltarea auzului muzical melodic si armonic pentru incepatori
● Formarea deprinderilor de memorare muzicala pentru copii
● Familiarizarea cu notatia muzicala pe portativ prin lectii pentru incepatori
● Redarea corecta a textului muzical si a sunetelor - interpretare

La cursurile de chitara clasica profesorii va ofera consiliere in alegerea instrumentului potrivit si urmarea unui program de studiu acasa astfel incat aprofundarea si invatarea notiunilor necesare, prin lectii de chitara pentru copii si prin studiu individual, sa fie o placere din toata punctele de vedere, chiar si pentru adulti la fel ca si pentru copii.

Cum se vor evidentia cunostintele dobandite in cadrul cursurilor de chitara pentru copii ?

Spectacolele  organizate regulat in locatii inedite confera mediul ideal si atmosfera speciala in care muzica si muzicienii se simt “acasa”. Recitalurile de chitara clasica din Bucuresti pe care le vor putea sustine cursantii in calitate de protagonisti ii vor incanta atat pe micii interpreti incepatori la chitara clasica cat si pe parinti si invitatii nostri. Prin cursuri de chitara pentru copii si participarea la lectii de chitara si evenimente se vor forma si dezvolta  competente de interpretare pe scena si in fata publicului.

In final, momentele in care sunetele muzicale se imbina intr-un mod armonios si atat de placut la fiecare lectie de chitara, iar muzica este creata practic doar de copii prin talent, pasiune si implicare proprie, sunt unice.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Home ׀ Cursuri ׀ Grupe ׀ Locatii ׀ Orar ׀ Tarife ׀ Contact ׀ Pian ׀ Vioara ׀ Canto ׀ Foto ׀

© 2012 - 2019 MusicAcademy.ro